Uncategorized

Utmaningen dag 31 – Om att dela med sig

Hittills har utmaningen inte varit direkt lätt. På vägen har jag mött både den ena och andra frestelsen som jag fått ducka för, och så lär det fortsätta framöver. Men jag måste ändå säga att det har gått lättare än vad jag trodde (och längre än vad det brukar hålla…)

Efter lite funderingar så har jag kommit fram till några orsaker varför jag tror att det gått lättare än väntat att avstå från sötsakerna.

1. Jag skriver om det här på bloggen. Det har gjort att jag fått uppmuntrande heja-på rop. Sånt känns bra!

2. Jag har lyckats inspirerat en handfull människor (som jag vet om iaf) som har valt att hänga på och köra utmaningen. Om jag har lyckats inspirera någon att hänga på, så är det (jätteroligt och) i sig ett skäl nog att hålla mig på mattan. Ni ger mig liksom en känsla av ansvar och litar på att jag inte fuskar.

3. Och precis som ni kan lita på att jag kör vidare så litar jag på att ni inte fuskar. Om man är flera som kör så blir det lite av en lagkänsla. I svåra stunder, när begäret är väldigt starkt eller lockelserna svåra, så tänker jag på er andra som också kör och det hjälper verkligen.
Kan ni, kan jag! Kan jag, kan ni!

Tack till er som hört av er!

IMG_1372

Och om det är någon där ute som kör utmaningen men som inte vill berätta det, så kan han/hon i alla fall lita på att jag inte fuskar om det kan vara någon hjälp för er.

69 dagar kvar…

3 Comments

  • Hans Bjerhag

    En vis sa att det tar 21 dagar att ändra en vana. Så du är väl på lugna mattan nu!

  • elisabethdarj

    Å vad roligt det är att läsa blogg. Grattis till SILVERMEDALJEN på stadion! inte illa. Grattis till Arvid 4 mån, Grattis till att utmaningen går bra och att flytten närmar sig. Och grattis till min kompis Barbro, som nu också blivit farmor till en liten Arvid!!
    Här har hettan lugnat sig nu till ca 28 grader och jag ska gå ner (kl 19) och äta något indiskt. Skönt vara tillbaka i storstan. På landet bestod middagen av kål. Punkt. Det var slut där. Imorse en kopp te och en chapati (pannkaka).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *