Uncategorized

Avstressning i flerdubbel bemärkelse

En del människor som har mycket att göra och känner sig stressade behöver vila. Jag behöver fysiskt köra slut på kroppen. Och sen en lång nattsömn.

Ikväll har jag simmat ett sådant där jobbigt och riktigt skönt pass med min allra bästa sparringpartner. Precis vad jag behövde!

På jobbet är det full fart framåt. Den här veckan har visserligen sett ganska standard ut med resor till Borlänge och Sigtuna tisdag, onsdag och hem idag torsdag.

Nästa vecka ska jag en ultrasnabbis till Östersund via Sveg och sen tillbaka till Stockholm. På lite drygt ett dygn…

Sen är vi inne i maj… Maj som bara kommer att försvinna. Jag kommer vakna upp en dag i juni och märka att det blivit sommar!

Fast jag försöker att inte göra det, så blir det lätt så att man blickar framåt och ser hur mycket som ska göras och hända så då tar man (jag) liksom på sig lite extra press för saker som ännu inte hänt. Det är projekt, snabba beslut, eftertänksamhet och logistik i en strukturerat… Kaos?

Men även utanför jobbet står livet allt annat än stilla. Förutom fixandet inför förra helgens toastuppdrag, så är vi nu på gång att förverkliga Norrlandsdrömmen.

Jo, det är sant. I måndags skrev vi på med en mäklarfirma som ska fota lägenheten nästa vecka och efter Valborg är det visning. Kommer bli en nagelbitare.

Vi har också just fått klart med en lägenhet i Östersund så från första juli har vi tillträde till en hyreslägenhet och under sommaren går flyttlasset norr om Dalälven igen.

Men mitt i allt annat så har jag numera ytterligare ett litet hemligt vapen. Det är inte ro på flaska som jag skrivit om tidigare, men det är fjälluft på konserv. Den här kom med posten för några dagar sen av en vänlig själ!

20120419-204938.jpg

20120419-205223.jpg

13 Comments

 • Karin

  Skoj! 🙂 Hur blir det med jobb för dig/er? Vi är också jättesugna på Östersund men det blir först om ett par år när sambon (påbörjat och) avslutat sina planerade studier. Om vi hittar jobb där uppe.

  • Rotan

   Vad roligt om ni kommer upp!

   Jag kommer fortsätta med samma jobb som nu, eftersom Fortum har kontor där också. Det var med i planen redan när jag sökte tjänsten men chefen ville att jag åtminstone skulle börja i Sthlm ett tag. Annars sitter hela min grupp väldigt utspridda över hela landet och det är en anledning till alla mina resor. Så det blir mycket resande oavsett vart jag bor, sånt är jobbet.

   K däremot har sagt upp sig och startat enskild firma. Han kommer börja underkonsulta åt en webbyrå i Östersund och förmodligen få en del konsultande åt sitt gamla företag också.

   Sen får vi se vad som händer framöver!

 • Elisabeth

  Roligt att läsa fjälluftens resa; Uppsala – Cypern – Ånge -Sveg – Lindingö, det blir väl Östersund den ska till härnäst?

 • emmagrubbstrom

  Fantastiskt klokt beslut! Jag vill också.. Östersund ligger på vår topp 3 på vars vi ska ta vägen när vi kommer hem 🙂 Har du fått jobb där? Och Kristoffer också?? Keep me updated! Kram

  • Rotan

   Tack tack!
   Men va? Topp-tre bara?!? Det vore himla roligt om det kom topp-ett för er!
   Håller tummarna för det 🙂

   Kristoffer, nja på den. Halvt om halvt. För min del kan jag bara plocka upp datorn här och sätta ner den på kontoret där. Typ! (se svaret till Karin)
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *