Livet,  Träning

Som ett sommarlov

Vilken fantastisk midsommar jag haft!

IMG_9462
Jag kände mig så lugn inombords. Inga måsten. Bara vara. Bara njuta. Välbehövligt efter en ganska lång tid med en konstant ström av tider att passa, resor, möten etc…
IMG_9356

Roligast var att få träffa Ks syster med familj och barnens farmor! Så himla skoj att kusinerna fick leka ihop och de verkade de tycka också. Trots att de inte träffas så ofta, så var de knappt osams något alls. Lekte kanonbra ihop! Fick många fina flashbacks till min egen barndoms somrar hos mormor och morfar och den härliga leken med mina kusiner! ❤️
IMG_9341IMG_9309
IMG_9321

Här kommer ett axplock av vad som hänt under denna ljusaste av helger,

Badat!
IMG_9279

Jag, K och Arvid tältade två nätter. Första natten innehöll både vindpipor och monsunregn, men den andra natten sov alla tre så gott så.
IMG_9352

Badat i våtdräkt.

God mat, fika och jordgubbar.

Tränat. Cyklade till och från Bräcke, fick en fin löptur ihop med min käraste (händer inte så ofta vill jag lova) och så blev det lite styrka också. Det finns ett jättebra utegym på gångavstånd som föräldrarna testade på medan mormor/farmor tog sig an hela barnaskaran en stund.
IMG_9378

Jag tänker inte på mig själv som särskilt armstark person, men jag önskar att jag vore lite starkare i förhållande till min kroppsvikt. Benen är starka så lite mer balans i kroppen vorebra. Därför hade jag heller inga större förhoppningar när jag såg armgången. Men det ser ju så roligt ut. Och enkelt för de som kan. Men å andra sidan så har jag ju aldrig testat. Så då kanske jag kan?

Tvingade Kristoffer att filma och det var väl en himla tur! För ta mej tusan! Jag kunde ju!

Så himla glad! Saknade ett par handskar och hade knappast den bästa tekniken men jag blev varken uppäten av krokodilerna eller föll ner i avgrunden 😉

Kvällsdopp såklart!
IMG_9395

Myscykeltur med K in till centrum på gamla cyklar, i kort sommarklänning och shorts, då vi låtsades vara 10 år yngre och sådär bubbligt nyförälskade. En känsla som höll i sig ända till vi kom fram till affären och köpte nappar till den minsta… Haha! Snabbt tillbaka till verkligheten liksom.

Njutit av det makalöst fina vädret såklart!

Skrapat lite färg på verandan.

Åkt båt.

Badat med Arvid.
IMG_9492
IMG_9500

Fotat! Bland annat de allra gulligaste små ulltussarna till fiskmåsungar som jag sett och som höll till på en sten i vattnet alldeles utanför.
IMG_9430

Det enda som kanske inte hände var det traditionella midsommarfirandet med dans kring stången. Men i ärlighetens namn så tror jag inte att det var någon som saknade det heller.

Å en liten groda fick vi minsann se, och den var så lustig så.
img_6258.jpg
Dansade gjorde vi också fast till Arvids favoritlåt “life is like a hurricane” eller ledmotivet till Ducktales som det kanske är mer känt som.

När jag cyklade hem till Frösön på söndag eftermiddag, så var det med en skön känsla i kroppen och ett stort leende på läpparna. En känsla av tillfredställelse. Som om jag just upplevt ett helt sommarlov..

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *