Bra idéer,  Graviditet,  Träning,  Väder

Skidpremiär säsongen 2014-2015

En segdragen förkylning har fördröjt längdpremiären på snö alldeles för länge för min del. Men nu hotar meteorologerna med flera plusgrader i veckan, så plötsligt kände jag mig väldigt desperat att hinna ut medan det vita guldet ännu ligger kvar. Så efter nattningen ikväll så passade K och jag på att avverka säsongens första kilometrar på skateskidor medan en studerande mormor fanns hemma utifall underverket skulle vakna. Lyx!

Det händer ju inte så ofta att vi kan skida ihop längre (eller träna samtidigt överhuvudtaget) så det gäller att passa på när tillfälle ges.

Och ikväll gavs vi alltså ett sånt gyllene tillfälle! Det blev drygt 6 km och det var hur härligt som helst! Jag hade gärna fortsatt längre men min kloke man påpekade att jag precis slutat hosta plus att det här var första längdpasset för säsongen så det kan vara nog med en skön mjukstart.

IMG_1245.JPGKotten då? Jo, Kotten skötte sig alldeles utmärkt och gjorde inte ett pip i uppförsbackarna utan lät mamman ta i ordentligt. Det känns som om vi kommer komma överens finfint i vinter och jag hoppas på att kunna hålla i skidåkningen genom hela graviditeten!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *