Livet

Den här dagen – 15 november

Så var vi åter hemma hos våra älskade pojkar efter en välbehövlig, efterlängtad och på många sätt alldeles fantastisk semester på Curacao!
Synd att man ska bli så momentant trött av den långa hemresan. Tänk när man kan börja teleportera sig… Då ska det minsann bli resa av!

Men i väntan på Curacao-frossa här på bloggen, tänkte jag köra en liten favorit i repris (gjorde samma sak den 28 september iår).
Alltså med hjälp av Facebooks funktion – Den här dagen berätta lite kort om några saker som tagits upp den 15 september enligt fejan de senaste åren.

2009
Det första minnet som ploppar upp är från min första blogg, ett par månader efter jag börjat blogga för 8 år sedan. Jag gnällde visst lite på vädret?

2009 Del 2
Mamma och storebror satt samma dag hopklämda i en liten bil för finalsträckan på 60 mil i gentlemannarallyt Gill Gran Turismo Classico. Under några dagar hade de rejsat från Polen, i denna mikroskopstora bil –  tillsammans med 27 andra knasiga team på väg mot målet i Stockholm. Sent den 15 november gick de formellt i  mål men det räckte ju inte. Därefter väntade nämligen en liten bonusetapp på 46 mil till Härjedalen, fast i lite makligare takt… De hann åtminstone fylla på depåerna med lite smulpaj i studentlyan i Uppsala och berätta om äventyret 🙂

2013
Börjat jobba igen efter mammaledigheten och minns en av mina första övernattningar borta från Arvid. Det var inte lätt då.
Vid det här laget har det blivit ganska många nätter borta från båda barnen, både privat och i jobbet. Men nej. Det är fortfarande inte lätt. Det blir aldrig lätt. Dock både hoppas och tror jag att våra barn känner en stor trygghet i även andra människor än bara mamma och pappa, då de från tidig ålder fått prova på olika barnpassare <3

2014
Om en oro som jag tror att många som varit gravida kan relatera till.
Är jag verkligen gravid??? Blod! Det här kan inte vara bra? Eller? Är det ingen fara på taket?… I mitt fall var det aldrig någon fara på taket i tidigt skede men därmed inte sagt att man inte går runt med de tankarna. För det gjorde i alla fall jag.

2015 
Ny profilbild

och ett  minne från ett av de härliga simlägren i Älvdalen!

Det var den dagen det.

2017
Suttit på flygplan och flygplatser i ungefär 18 timmar och därför ska jag nu uppsöka min egen högst efterlängtade säng 😉

Sov gott!

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *