Bra idéer,  Jag,  Utmaningen,  Väder

Passionen utomhus

En nedrig förkylning i kombination med ett löfte om att inte äta choklad eller andra sötsaker = jobbiga tider.

Den rinnande näsan till trots så blev det lite slalom igen i lördags, långfärdsskridskor i söndags, pulkabacken igår måndag och långfärdsskridskor idag tisdag. Ingen aktivitet som jag tänker på som träning. Utan mer som livskvalitét. Nödvändigt underhåll av humöret hos en person som är van att träna, som väldigt gärna vill träna och som inte får det. Och som just nu inte kan tröstäta choklad heller…

Som tur är finns UTOMHUS.

Jag älskar utomhus. Jag behöver utomhus. Önskar jag vore mera utomhus. Har ambitionen att vara mer utomhus. Men just nu är livet som det är. Det kommer andra tider, jag vet. Det blir successivt mer utomhus!
Samtidigt är jag självklart väldigt tacksam för att jag har ett inomhus. Skulle heller aldrig vilja vara utan mitt inomhus.

Bjuder på några bilder från den fantastiska dagen som det var idag. Temperatur runt nollan och så sol. Motvind bortåt och hemvind på tillbaka vägen. Helt ok is på den nyplogade Medvinden!
Så tacksam för de där 5 timmarna man får för sig själv och lilla barnet på tisdag, onsdag och torsdag

IMG_1110
Bara att sätta på sig skillerna och sticka rakt ut i solen!
IMG_1124
En liten lunchpaus mot en husvägg. Prime time de luxe! Jag och M på även-tur! Riktiga flashbacks från den fantastiska vårvintern 2013 då vi också var föräldralediga tillsammans och i princip bodde ute på isen!

IMG_1118

80 dagar kvar = 20 dagar gjorda! Det går undan 😀

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *