Bra idéer

Winter Workation i Åre

I september 2009 startade jag rotan.nu
Namnet Rotan syftar på att det härjedalska e rota som typ betyder en röra. Det har alltså inte varit någon nischad blogg utan en om allt möjligt. Sånt som funnits på tungan för tillfället eller sånt jag klurat länge på. Livet. Kanske är det också en nisch på ett sätt? Att du som läsare aldrig vet vad som väntar dig. Man kan tänka på min blogg som en påse blandat godis… Där jag, på något vis, är den röda tråden. Hela tiden driven av nyfikenhet.
Andra som gärna vill sätta en ettikett på saker och ting skulle kanske kalla Rotan för en livsstilsblogg?

Sen en tid tillbaka har jag börjat fundera över bloggens fortsatta vara eller ickevarande…

Mitt bland dessa funderingar fick jag av en slump höra om en Winter Workation i Åre anordnad av Influencers of Sweden. Inte för att jag kände så många influencers eller ens visste vad innebar att vara en influencer, men jag visste att:
1. Jag gillar att träffa nya människor
2. Jag gillar att testa nya saker
3. Även om jag själv inte kan kalla mig för en influerare (det är tydligen ett epitet någon annan måste ge dig) så har jag i vart fall bloggat i mer än 8 år och det vore jättekul att träffa andra som håller på med det.

Så glad i hågen anmälde jag mig.
I värsta fall får jag väl bo ensam på hotell i 3 dagar och åka skidor liksom… 😀
Men oj så glad jag är att jag åkte!

Dessa dagar har gett otroligt mycket insikt, inspiration, skratt, ny kunskap och möjligheter till nya riktningar! Förutom många nya härliga bekantskaper i andra smarta, drivna och kunniga människor från hela landet!

Formatet på denna winter workation var:
Frukost
Föreläsningar/workshops/inspo
Fri lek/alt hänga med på aktiviteter som snöskovandring, skotertur, eller glida runt i backarna
En till session med föreläsningar (här satte vi upp en grid på söndagkvällens välkomstmingel så att vem som helst som ville dela med sig av något ämne kunde få hålla en föreläsning)
Gemensam middag på restaurang Grow
Sova
Repeat

Själv höll jag en session om privatekonomi som jag kort och gott döpte till tre enkla steg mot ekonomiskt oberoende. Det blev många frågor och diskussioner efter det. Riktigt kul och något jag tänker spinna vidare på. Det är så himla roligt att föreläsa och speciellt med en aktiv, nyfiken och kunnig publik!

Stort tack Inflencers of Sweden (särskilt Sara och Linda), alla WW-deltagare samt Holiday Club Åre, Skistar Åre och Åreguiderna för riktiga toppendagar!

 

 

 

 

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *